Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Πού θα ήθελες να δεις το Tabula rasa τυπωμένο

Η Lianne ευγενώς με κάλεσε σε ένα παιχνίδι με τον τίτλο από πάνω. Πρώτη φορά με καλούν σε τέτοιο παιχνίδι και αν θέλω να με ξαναπαίξουν πρέπει να ανταποκριθώ. Και επειδή θέλω έκατσα και σκέφτηκα πού πραγματικά θα ήθελα να δω το λογότυπο του ιστολογίου μου τυπωμένο.
Όσο το σκεφτόμουν τόσο διαπίστωνα την υπέρμετρη ματαιοδοξία μου. Έτσι κατέληξα σε τρία πράγματα που θα ήθελα να συνδυαστούν με το tabula rasa τόσο επειδή ταιριάζουν και εννοιολογικά όσο και, κυρίως, επειδή είμαι ψωνάρα.......
Πρώτα λοιπόν θα ήθελα το λογότυπο να είναι γραμμένο σε κάτι πραγματικά χρήσιμο που θα θυμίζει καθημερινά στον καθένα πόσο απαραίτητο ήταν αυτό το ιστολόγιο στη
διαμόρφωση μιας υπεύθυνης και ειλικρινούς στάσης ζωής με αισθητική και πολύ....χρώμα.
Στη συνέχεια θα ήθελα το ιστολόγιο μου να συνδεθεί με τα μεγάλα προβλήματα των καιρών μας και του μέλλοντος. Να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενεές ακόμα και εάν πρέπει για τον σκοπό αυτό να βουτήξει εκατομμύρια φορές σε παγωμένα νερά.
Και τέλος θα ήθελα να δω τον καημό μου να εκπληρώνεται. Στη χώρα που όλοι είναι συγγραφείς θα ήθελα κι εγώ να δω το λογότυπο του ιστολογίου μου σαν τίτλο ενός βιβλίου μου με πραγματική συνεισφορά στην ελληνική λογοτεχνική παράδοση και στη διάπλαση των παίδων.
Με βρίσκετε υπερβολικό; Εμ δε φταίω εγώ με τα παιχνίδια που πάτε και σκαρφίζεστε..............
Για να δούμε τι απόψεις έχουν οι 22FONOI, η ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ και το Μουνί.
Υ.Γ.1: Ελπίζω να έπαιξα σωστά το παιχνίδι. Αν όχι δε φταίω εγώ.....δε μου εξήγησε κανείς.

5 σχόλια:

virginia Diakaki είπε...

ok as paixoume. ego tha ithela na do to 22fonoi tipomeno se ena leoforio oste na pernaei kai na vlepeis ta kefalia ton antropon apo pano... einai asteio...nomizo...
meta, tha to ithela tipomeno se tsigara,logo aeogramon, trainon ktl.
bebaia ego to exo idi tiposei se afisa opote mou exei figei ligo ..
tora apla agxonomai gia to apotelesma

Renegade είπε...

Αν είναι και 22 κεφάλια είναι και μακάβριο αστείο.....Μιλάς για εκείνη την αφίσα που κοσμούν και δύο υπέροχα χείλη; Αν λες για άλλη θέλω να τη δω..

Blonde είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω renegade, προχώρα σε θέλει όλη χώρα.

virginia Diakaki είπε...

oxi den yparxei alli..akoma alla mou edoses idea

Heliotypon είπε...

Για όσους/ες δεν με γνωρίζουν είμαι το "Μουνί", που προσκαλεί ο γράφων το παρόν Βλογ. Λοιπόν θα ήθελα να έβλεπα το λογκο του δικού μου βλογ σε έναμαγικό βιβλίο που θα το διάβαζαν οι πολιτικοί αυτής της χώρας και αυτομάτως θα ανένηπταν. Δηλαδή θα συνέρχονταν από τον λήθαργο της διαφθοράς και της αναισθησίας και θα έκαναν κάτι για τον τόπο... Ακούγεται πολύ ρομαντικό αλλά είναι αυτό που με καίει. Α, και κάτι ακόμη: Και οι πολίτες αυτής της χώρας θα το διάβαζαν και θα σταματούσαν να την βρωμίζουν με άπειρες ποσότητες σκουπιδιών, αλλά και θα σταματούσαν να πιστεύουν στα παραμύθια της θρησκείας.