Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Δεν προλαβαίνω

Ο Δεκέμβριος δεν είναι καλός μήνας για γράψιμο. Ενώ είχα πολλές αφορμές και όρεξη να τις αξιοποιήσω και να γράψω δυο αράδες δεν το έκανα τρέχοντας να προλάβω το κλείσιμο των υποχρεώσεών μου, την εξόφληση των λογαριασμών μου, τα δώρα των ημερών και ένα σωρό άλλα πράγματα. Έχω μια "εντελώς ανόητη" προσέγγιση στο θέμα. Θέλω το πρωί της Πρωτοχρονιάς να μην έχω καμμια εκκρεμότητα από το 2007. Είναι δυνατόν; Εκεί είναι η ανοησία......ωστόσο, εξακολουθώ να λειτουργώ έτσι και δεν έγραψα τίποτα τόσο καιρό.
Αυτό βέβαια το παθαίνω και στον ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο προγραμματισμό μου. Δηλαδή, ξεκινώ το πρωί να σχεδιάσω τις δουλειές της ημέρας και βάζω τόσα πολλά πράγματα σαν να είναι η ημέρα της συντέλειας. Φυσικά, προλαβαίνω λιγότερα από τα μισά. Λέω τη Δευτέρα ότι θα έχω κάνει "αυτά" μέχρι την Παρασκευή και όταν κάθομαι να δω τι είπα, βλέπω δουλειά δύο μηνών. Εντούτοις, δεν τα διαγράφω...... Αυτό το κακό βέβαια είχε φανεί από νωρίτερα. Θυμάμαι σε μια εξεταστική κατέβηκα σε 12 μαθήματα και υπήρχαν και 3 ακόμα τα οποία υποχρεωτικά μπορούσα να δώσω στο θερινό εξάμηνο. Πέρασα τελικά τα 10 και μου έμεινε η στενοχώρια γιατί δεν πέρασα τα άλλα 5!! Προσέξτε, όχι τα άλλα 2, αλλά τα άλλα 5, δηλαδή και τα 3 στα οποία δεν είχα κατεβεί γιατί απλώς δεν ήταν στην εξεταστική περίοδο. Άντε να το εξηγήσεις αυτό και να μη σε δείρουν. Τέλος πάντων, πρέπει να φύγω......έχω δύο ώρες ακόμα πριν κλείσει η 19η και έχω τόσα να κάνω......Θα ξαναπεράσω σύντομα. Τα λέμε.

1 σχόλιο:

Blonde είπε...

Same here. Τί πράγμα και κακό είναι αυτό με τα προγράμματα. Κάθε μέρα χαλάω μια κόλλα χαρτί Α4 παρακαλώ με τις δουλειές που έχω να κάνω, από το πού θα πάω μέχρι με ποια σειρά θα καθαρίσω το σπίτι. Και αφού καταλαβαίνεις, δεν τα προλαβαίνω όλα, έχω γεμίσει το γραφείο post-its. Τουλάχιστον σήμερα να μη ξεχάσω να βγάλω τις πινακίδες του Ι.Χ και τέτοια. Άστα.